Miért a Total Fitt?

Rólunk

Mert a Total Fitt Személyi edző és Egész- ség Stúdiót Magyarországon 2003-ban hoztuk létre az elsők között, mely a megyénkben a mai napig egyedüliként működik. Mert a személyi edzésben valamint a kiscsoportos tréningben (2-6 fő) is egy általam kidolgozott funkcionális edzésre épülő, mentális, fizikális egészség, szépség, és „jó közérzet” megvalósulását eredmé- nyező edzésrendszert használunk.

XXI. századi fitnesz-gépek a Total Fitt Stúdióban

A számos sporteszköz mellett Total Fitt Személyi edző és Egészség Stúdiónk rendel- kezik egy, a TECHNOGYM által kifejlesztett KINESIS PERSONAL géppel, ami a XXI. század forradalmi találmánya a fitnesz- gépek terén.

Hogyan végezzük gyakorlatainkat?

A különböző eszközök tudatos, változatos használatával az agonista-antagonista, tónusos-fázisos izmok megfelelő arányú erősítése és nyújtása érhető el, így helyreállítva a már meglévő ízületi deformitásokat, kiküszöbölve a stressz és az egyoldalú, vagy ülőmunka okozta megbetegedéseket, gerincproblémákat. A gyakorlatokat folyamatos pulzuskontrol mellett végezzük, a legoptimálisabb cardiovascularis terhelés elérése jellemzi a munkánkat. Az edzésfolyamatot szükség szerint segíti kardiológus és neurológus szakorvos is. Vendégeink optimális fejlődését és az egészségük megőrzését a táplálkozási tanácsokkal is segítjük. A vendégeink komplex kiszolgálását tartjuk szem előtt, éppen ezért vezettük be masszázs szolgáltatásunkat, amelyet képzett gyógymasszőr végez.

Amit még tudnod kell!

Az edzések kiegészítése céljából a városban egyedüliként alkalmazzuk a Magyar és az Osztrák Orvosi Kamra által ajánlott PHISIOTHERM INFRA FITT és EGÉSZSÉG KABINT. A kabin a személyi edzéseket és a kiscsoportos órákat látogató vendégeink számára kínálja az egészségmegőrzést és a különböző újhullámos terápiákat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, légy a vendégünk! Keresd személyi edzőinket a Total Fitt Egészség Stúdióban!

Tóth Judit személyi edző aláírása
Tóth Judit
tulajdonos, szakmai vezető